Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.tilditbarn.dk
www.tilditbarn.dk ejes af tilditbarn.dk, CVR-nr. 37036862, adresse Østergade 30, 7480 Vildbjerg, tlf. 60736093, e-mailadresse info@tilditbarn.dk.

Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.tilditbarn.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Apple Pay, Google Pay, Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay, Visa, Visa debet.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Vi bestræber os på at sende din ordre senest 24 timer efter vi modtager din bestilling.

Vi leverer varerne pr. email.

Fortrydelsesret

Da vi sender dig digitale produkter pr. email er der ingen fortrydelseret.
Er du utilfreds med det produkt, vi har sendt til dig, vi vil meget gerne høre fra dig, så vi kan prøve at finde en løsning sammen.
Vi vil helst kun have tilfredse kunder

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via dette link.
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@tilditbarn.dk.